Det dagen før dagen før dagen du ved…

Det’ sørme, det’ sandt, de’cember
Den travleste måned i de studerenes land
…. Det dagen før dagen før eksamen du ved…
Det’ sørme, det’ snart, det’ eksamenstid!

Sundheden forsvinder nemt i bunker af eksamenspanik og noter. Men det er netop i eksamenstiden at sundheden er vigtig at holde fast i. Det du fylder i hovedet fylder du bogstavelig talt i HOVEDET – så sørg’ nu for at den eksamenshjerne får noget ordenligt brændstof. Gør dig selv og din hjerne den tjeneste at have nogle sunde snacks og nemme, sunde måltider i nærheden så du giver din hjerne de bedste forudsætninger for at hjælpe dig gennem denne hår-udtrækkende tid. Jeg er især fan af rå-snackbarer og grønne juicer (hvis jeg da bare kunne få et juice-drop 😉 ).
Det er nemt at føle at man har for travlt til at dyrke motion – men det er altså aktiviteter der er værd at sætte noget tid af til. En dejlig gåtur til at lufte hjerne og stresse af samt en røvfuld intens cardio til at komme ud med eksamensfrustrationerne er guld værd i denne tid.

Jeg går fx selv til kickboksning og der er simpelthen ikke noget mere befriende end at tæve løs på en pude man forstiller sig er eksamen – ud med aggressionerne 😛

Ja det er svært at holde fast i sundheden når man er fokuseret på eksamenslæsningen men lad os hjælpes ad med at pleje og nære den hjerne der skal bære os igennem!

Go’ læselyst og held og lykke!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s