Tirsdags Tip

FIT’n’FREE!
Nu kommer det lige til at handle om noget andet end mad (CHOK! I know!), bare rolig, madpausen bliver kort – trust me!
For det er jo de-mange-fitness-nytårsforsætters-måned så jeg vil januar-traditionen tro snakke lidt om fitness. Hvis du synes at et fitnessmedlemsskab er mere end hvad dit SU-budget kan holde til så kommer her de bedste gratis (eller næsten gratis) fitnessmuligheder jeg er stødt på i årenes løb. Et SU-budget er ingen undskyldning 😉

YouTube: Hvis du ikke allerede ved det, så er YouTube et genialt sted at finde workouts – jeg er selvfølgelig fan af workouts der ikke kræver dyrt udstyr. Her er mine favorit YouTube kanaler hvor alt der kræves er en måtte eller måske bare et gulvtæppe.
Blogilates: Her finder du tonsvis af lækre, hurtige og ikke mindst effektive workouts af pilatesinstruktøren Cassey Ho som er blevet verdenskendt for disse workouts.
Xhit daily: Videoer med alt fra Beyonce Butt og Victoria’s Secret Workouts til Kickboxing Cardio
DoYouYoga.com: Er du vild med yoga eller har du overvejet at begynde så er her en kanal med stribevis af yoga workouts herunder en 30-day Yoga Challenge til at få dig godt i gang.

Apps:
Blogilates: Med denne gratis app kan du have alle YouTube videoerne med på farten. Du kan også for 0.99$ om måneden få en workout kalender hvor Cassey til hver dag har sammensat nogle af hendes YouTube videoer således at der fx fokuseres på mavemuskler den ene dag, bagdel den anden dag osv.
12 Minute Athlete: Hvis du synes det er svært at finde tid til træning så er her app’en der gør en ende på dine dårlige undskyldninger. Denne app koster dog 10-20 kroner men så har du også adgang til en masse dejlige og sindssyg hårde 12 minutters HIIT workouts. Du har selv mulighed for at krydse af hvilket udstyr (hvis overhovedet noget) du har tilgængeligt og så tilpasses din workout til dette.

Der findes uendeligt mange fitness apps og YouTube kanaler. Dette var blot dem jeg har fundet og benyttet.
Hvad er din ynglings trænings app eller YouTube kanal?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s